Mousse de banane, curry si ghimbir

• taiati bananele cubulete • curatati ghimbirul cu o lingurita, dati putin pe razatoare si adaugati-l in blenderul

Portii
2
Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • banane - 4buc
  • crema de branza Philadelphia - 100 g
  • Creme Patisserie - 300 ml
  • curry - 1/2 lingurita
  • miere (optional) - 1 lingurita
  • ghimbir ras - 1 varf de cutit

Mod de preparare


• taiati bananele cubulete
• curatati ghimbirul cu o lingurita, dati putin pe razatoare si adaugati-l in blenderul Oster Classic Chrome
• pe langa acesta adaugati si crema de branza, bananele, creme patisserie, curry si ghimbir ras
• Mixati si serviti in momentul in care se face o pasta omogena – este senzational pentru a umple choux-uri, mini tartine, coji de tarta si multe alte preparate care se pot servi reci.

Pofta buna ! 

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Gogosi pufoase la cuptor

Este prima data cand fac aceste gogosele si chiar mi-au iesit foarte delicioase. Reteta am luat-o de la Laura Adamache.

Gogosi pufoase la cuptor
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca