Mousse de banane, curry si ghimbir

• taiati bananele cubulete • curatati ghimbirul cu o lingurita, dati putin pe razatoare si adaugati-l in blenderul

Portii
2
Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • banane - 4buc
  • crema de branza Philadelphia - 100 g
  • Creme Patisserie - 300 ml
  • curry - 1/2 lingurita
  • miere (optional) - 1 lingurita
  • ghimbir ras - 1 varf de cutit

Mod de preparare


• taiati bananele cubulete
• curatati ghimbirul cu o lingurita, dati putin pe razatoare si adaugati-l in blenderul Oster Classic Chrome
• pe langa acesta adaugati si crema de branza, bananele, creme patisserie, curry si ghimbir ras
• Mixati si serviti in momentul in care se face o pasta omogena – este senzational pentru a umple choux-uri, mini tartine, coji de tarta si multe alte preparate care se pot servi reci.

Pofta buna ! 

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide