Separa albusurile de galbenusuri.Intr-un castron,freaca bine galbenusurile cu cele 2linguri cu rom sau coniac.Rupe ciocolata in cubulete si topeste-o
Separa albusurile de galbenusuri.Intr-un castron,freaca bine galbenusurile cu cele 2linguri cu rom sau coniac.Rupe ciocolata in cubulete si topeste-o la bain-marie.Adauga treptat cafeaua si untul la temperatura camerei.Pune apoi crema de galbenusuri si dupa ce s-a incorporat bine,adauga toata compozitia peste albusurile batute spuma,impreuna cu zaharul si zaharul vanilat.Crema obtinuta toarn-o in cupe.Las-o la rece cel putin o ora.
rece,decorata cu frisca si cafea macinata
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa