Se pune orezul intr-un vas cu un pahar de apa si se fierbe pe foc pana scade apa. Apoi se toarna peste el laptele, zaharul vanilat, un praf de sare si
Se pune orezul intr-un vas cu un pahar de apa si se fierbe pe foc pana scade apa. Apoi se toarna peste el laptele, zaharul vanilat, un praf de sare si se lasa sa fiarba pe o tabla groasa pusa pe foc. Cand este aproape gata se pune zaharul dupa gust si se fierbe putin, pentru ca laptele se ingroasa cand se raceste.
Se serveste cu dulceata de visine, cu sirop, dulceata de trandafiri, zmeura sau cu frisca.
Alte retete:
Chec pufos
Gogosi
Galuste cu prune
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa