Se fierb pastele in apa cu sare dupa care se scurg si se limpezesc cu apa rece intr-o strecuratoare. Intre timp se caleste pesmetul in ulei impreuna c
Se fierb pastele in apa cu sare dupa care se scurg si se limpezesc cu apa rece intr-o strecuratoare. Intre timp se caleste pesmetul in ulei impreuna cu nucile (date prin masina de tocat) si zaharul. Intr-o cratita de teflon se incinge putin ulei peste care se rastoarna pastele si pesmetul preparat. Se amesteca totul foarte bine un minut.
Se serveste numai dupa ce s-a racit, cind se adauga si esentele
reteta romaneasca Această rețetă delicioasă am pregătit-o cu ceva timp în urmă, după o rețetă de pe blogul...
Desert prajitura cu foi de bulionIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa