Paste (rotini) cu pesmet si zahar

Pastele cu pesmet si zahar sunt un desert consacrat, un desert nepretentios, ieftin, cu ingrediente putine. Macaroanele cu pesmet pot fi servite si cu gem.

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri unt
  • Pesmet cit doriti
  • Zahar dupa gust
  • Zahar vaniliat
  • Brinza dulce de vaca (otional)
  • Fistic
  • Paste (in cazul meu rotini)

Mod de preparare

Va mai aduceti aminte din copilarie,atunci cind bunicile noastre ne presta acest delicios desert?

Punem untul intr-o cratita la foc mic pina se topeste.

Adaugam pesmetul si-l prajim putintel.

Adaugam zaharul, zaharul vaniliat.

Prajim 1 minut, dupa care adaugam pastele fierte al dente si fisticul. Servim pastele rotini cu gem de capsuni cald.


Pofta buna! Reteta Rotini cu pesmet si zahar a fost propusa de PARADIS pe forum culinar.ro

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba cu perisoare de pui , smantana si kapia

 Am in ,, palmares''  diferite ciorbe de perisoare , cu aceasta 14!!! De data aceasta diferenta este data de ardeii...

Ciorba cu perisoare de pui , smantana si kapia
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca