Laptele se da in fiert cu miezul de vanilie si coaja de lamaie. Se presara grisul si se fierbe din nou. Se adauga migdalele macinate, si se fierbe la
Laptele se da in fiert cu miezul de vanilie si coaja de lamaie. Se presara grisul si se fierbe din nou. Se adauga migdalele macinate, si se fierbe la foc mic 10 min. Se dizolva gelatina si se inglobeaza in compozitia de gris, impreuna cu galbenusele batute spuma cu 80 g miere. Se da la rece. Se inglobeaza frisca si albusul batut souma tare, separat. Se toarna intr-o forma de chec clatita cu apa rece si se da la frigider 2 ore.
Afinata se incalzeste cu suc de visine si sucul de lamaie. Se fierb 20 min inauntru perele decojite in dungi, se scot si se lasa sa se racesca. Praful de budinca se amesteca cu putina apa si se adauga la zeama de afinata. Se inglobeaza 50 g miere. Se rastoarna budinca si se serveste cu pere si sos.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa