Laptele se da in fiert cu miezul de vanilie si coaja de lamaie. Se presara grisul si se fierbe din nou. Se adauga migdalele macinate, si se fierbe la
Laptele se da in fiert cu miezul de vanilie si coaja de lamaie. Se presara grisul si se fierbe din nou. Se adauga migdalele macinate, si se fierbe la foc mic 10 min. Se dizolva gelatina si se inglobeaza in compozitia de gris, impreuna cu galbenusele batute spuma cu 80 g miere. Se da la rece. Se inglobeaza frisca si albusul batut souma tare, separat. Se toarna intr-o forma de chec clatita cu apa rece si se da la frigider 2 ore.
Afinata se incalzeste cu suc de visine si sucul de lamaie. Se fierb 20 min inauntru perele decojite in dungi, se scot si se lasa sa se racesca. Praful de budinca se amesteca cu putina apa si se adauga la zeama de afinata. Se inglobeaza 50 g miere. Se rastoarna budinca si se serveste cu pere si sos.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii