Pregatesti asa aluatul: Faci intai aluatul pentru care desfaci drojdia in lapte cald (sau apa), adaugi sarea, zaharul si f
Pregatesti asa aluatul: Faci intai aluatul pentru care desfaci drojdia in lapte cald (sau apa), adaugi sarea, zaharul si faina.
Framanti un aluat elastic si ultimul ingredient cu care termini framantatul este uleiul. Lasi sa creasca aluatul si faci umplutura.
Pregatesti asa umplutura: Cureti legumele si tai cubulete, nu foarte mici ceapa, ardeiul si morcovul. Le pui intr-o tigaie (cu capac!) sa se inabuse 10 minute, in uleiul de masline. Scurgi tonul de uleiul din conserva, il desfaci bine, cu o furculita, intr-un castron, adaugi sucul de lamaie, sare, piper si legumele calite si racite.
Din aluatul care a crescut, intinzi 2 foi, nu foarte subtiri pe care le umpli . Poti adauga mici cubulete de unt, dar nu e obligatoriu. Lasi in tava inca 20 de minute dupa care le dai la cuptor la foc mediu inca 40 de minute
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa