Se pune untul intr-o tigaie pe foc,se topeste,se adauga faina si se amesteca bine sa se incorporeze faina in unt,se toarna laptele cate putin si se am
Se pune untul intr-o tigaie pe foc,se topeste,se adauga faina si se amesteca bine sa se incorporeze faina in unt,se toarna laptele cate putin si se amesteca pana se ingroasa,ca o ciulama.Se ia sosul de pe foc,se adauga sare,se lasa sa se racoreasca,apoi se adauga galbenusurile si albusurile batute spuma.Se unge cu unt o tava mare de placinta,se pune o hartie alba de marimea tavii,se unge si ea cu unt si se toarna compozitia,apoi se pune la cuptor sa se coaca.Compozitia nu trebuie sa se coaca prea tare,deoarece nu se mai poate rula.Cand este gata se rastoarna pe un servet curat si se umple cu sote de spanac bine scazut,in care s-a introdus si cascaval ras,se ruleaza,se asaza rulada intr-o forma lunga si ingusta (de cozonac),se toarna 1/2 pahar cu smantana si se introduce din nou in cuptor,10minute.
Cine doreste poate amesteca in spanac si sunca tocata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa