BLATUL:se topesc 50g unt,se adauga 100g faina,se amesteca bine si se toarna 1/2l lapte,se freaca bine pe foc mic,si se lasa la racit.Se adauga pe rand
BLATUL:se topesc 50g unt,se adauga 100g faina,se amesteca bine si se toarna 1/2l lapte,se freaca bine pe foc mic,si se lasa la racit.Se adauga pe rand galbenusurile,frecand dupa fiecare.Se bat albusurile spuma si si incorporeaza.Se unge o tava cu unt si se presara cu faina,se toarna compozitia si se coace dar nu prea tare,ca sa se poata rula.Cand foia este crescuta si are culoarea roz,se scoate.Se rastoarna pe un servet pe care s-a ras cascaval prin razatoarea mica.UMPLUTURA:150g sunca tocata,2 linguri cu smantana si putin cascaval ras,se amesteca si se unge foaie,se ruleaza,se mai rade deasupra cascaval.
Se serveste calda cu legume calda cu legume fierte(morcov,conopida,mazare)
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii