Se fierb pastele fainoase in apa cu sare. Se strecoara si se clatesc sub jet de apa rece. Se pun intr-un castron si se amesteca cu ulei. Macul impreu
Se fierb pastele fainoase in apa cu sare. Se strecoara si se clatesc sub jet de apa rece. Se pun intr-un castron si se amesteca cu ulei.
Macul impreuna cu zaharul se macina, apoi se adauga peste taitei. Se presara zaharul vanilat si se amesteca bine.Macul poate fi inlocuit cu nuca.
Se pot servi atat reci cat si calde.
Pofta buna!
Reteta Taitei cu mac a fost propusa de ingerasul_Al pe forum culinar.ro
Alte retete cu mac gasiti aici:
Prajitura cu mac,
Rulada cu mac,
Prajitura cu mac si caise, pufoasa zemoasa lecker
De vreo câteva săptămâni am descoperit gustul cărnii de rață. Super delicioasă! Sincer e prima oară, în viața mea,...
Rață înăbușită în suc de ananasOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj