Consistenta cremoasa si aroma inconfundabila recomanda gorgonzola IGOR ca fiind o branza ideala pentru a fi servita impreuna cu terina cu miere si gorgonzola.
Topiti untul intr-o tigaie si amestecati cu mierea.
Taiati gorgonzola dolce IGOR si amestecati-o intr-un blender impreuna cu untul topit si mierea pana cand obtineti un preparat foarte cremos.
Intr-o tava puneti amestecul cu gorgonzola, unt si miere si lasati la frigider timp de 30 de minute.
Taiati preparatul culinar in felii subtiri.
Reteta de Paola Naggi
Se serveste impreuna cu legume taiate julienne pe o farfurie decorata cu cateva picaturi de dressing de otet balsamic.
Consistenta cremoasa si aroma inconfundabila recomanda gorgonzola IGOR ca fiind o branza ideala pentru a fi servita impreuna cu preparate rafinate. Gorgonzola Dolce Cremoso se potriveste perfect in retetele de aperitive, ca desert sau servita ca atare, impreuna cu paine sau biscuiti crocanti. Vinurile recomandate pentru a fi servite alaturi de acest sortiment de gorgonzola sunt cele albe. Toate produsele Gorgonzola IGOR sunt recunoscute de maestrii bucatari din intreaga lume, fiind apreciate in combinatii cu legume, paste, risotto, pizza, fripturi de vita si pui.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa