Se bate frisca pana se intareste, se adauga galbenusurile si cand a capatat o consistenta tare se adauga mierea amestecand de jos in sus ca sa nu se l
Se bate frisca pana se intareste, se adauga galbenusurile si cand a capatat o consistenta tare se adauga mierea amestecand de jos in sus ca sa nu se lase.
In pahare de plastic se pun cateva nuci si bucatele de piersica , se toarna compozitia in pahare si se da la congelator 5-6 ore.
Se serveste pe farfurioara. Pentru ca toroncino sa iasa usor sin pahar, acesta se scufunda inainte in apa calda. Se orneaza dupa gust.
Pofta buna!
Reteta Toroncino, desert a fost propusa de cris69 pe forum culinar.ro
Alte retete cu frisca gasiti aici:
Salata de fructe cu frisca,
Clatite cu dulceata si frisca,
Crema de ciocolata si frisca
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa