Pentru blat frecam galbenusurile cu zaharul, adaugam uleiul si se bate in continuare pana devine cremos, se adauga restul ingredientelor, iar la final
Pentru blat frecam galbenusurile cu zaharul, adaugam uleiul si se bate in continuare pana devine cremos, se adauga restul ingredientelor, iar la final se incorporeaza albusurile batute spuma, amestecand usor sa nu se lase.
Se coace la foc mic in 3 forme separate, sa iasa 3 blaturi, sau se coace tot deodata si se taie.
Pentru crema se bate frisca. Se topeste in bain-marie ciocolata, intr-un vas cea alba, in alt vas cea neagra. Se amesteca jumatate din frisca batuta cu ciocolata alba si jumatate cu ciocolata neagra.
Asamblare: peste primul blat punem crema cu ciocolata alba, peste al doilea crema cu ciocolata neagra, iar peste ultimul blat punem jumatate crema alba, jumatate crema neagra. Cu restul de crema se imbraca tortul pe margine. La final razuim ciocolata alba si neagra.
Pofta buna !
Am pornit initial de la ideea de ciorba saseasca si am ajuns la ce se vede. Adica acest preparat face parte din ciclul ,,...
Ciorba de cartofi noi cu hreanOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj