Tort cu banane, cocos si branza

Biscuitii de rup bucatele mici, si se amesteca bine cu untul. Compozitia se pune intr-o forma (20 cm) si se apasa bine. Branza si zaharul se amesteca

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 g biscuiti de cacao
  • 50 g unt
  • 350 g branza proaspata
  • 75 g zahar
  • 50 g cocos
  • 2 linguri lichior de cocos
  • 2 banane
  • 125 g ciocolata amaruie
  • 1 pachet gelatina
  • 3 linguri apa
  • 150 g frisca

Mod de preparare

Biscuitii de rup bucatele mici, si se amesteca bine cu untul. Compozitia se pune intr-o forma (20 cm) si se apasa bine.

Branza si zaharul se amesteca bine, si apoi se adauga liqor-ul de cocos si cocosul. Bananele ( si ele sub forma de pasta...adica se rup si se amesteca pana ajung ca o pasta) se amesteca cu branza, si se mai adauga ciocolata amaruie (facuta bucatele).

Gelatina se prepara in apa si se amesteca cu compozitia de mai sus dupa care se adauga si frisca bine batuta. Compozitia se pune peste blatul de biscuiti si se pune la frigider pana cand crema se intareste (cat sa nu curga).

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...