Tort cu banane, cocos si branza

Biscuitii de rup bucatele mici, si se amesteca bine cu untul. Compozitia se pune intr-o forma (20 cm) si se apasa bine. Branza si zaharul se amesteca

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 g biscuiti de cacao
  • 50 g unt
  • 350 g branza proaspata
  • 75 g zahar
  • 50 g cocos
  • 2 linguri lichior de cocos
  • 2 banane
  • 125 g ciocolata amaruie
  • 1 pachet gelatina
  • 3 linguri apa
  • 150 g frisca

Mod de preparare

Biscuitii de rup bucatele mici, si se amesteca bine cu untul. Compozitia se pune intr-o forma (20 cm) si se apasa bine.

Branza si zaharul se amesteca bine, si apoi se adauga liqor-ul de cocos si cocosul. Bananele ( si ele sub forma de pasta...adica se rup si se amesteca pana ajung ca o pasta) se amesteca cu branza, si se mai adauga ciocolata amaruie (facuta bucatele).

Gelatina se prepara in apa si se amesteca cu compozitia de mai sus dupa care se adauga si frisca bine batuta. Compozitia se pune peste blatul de biscuiti si se pune la frigider pana cand crema se intareste (cat sa nu curga).

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu branza si prune

"Ziua cand imi rasfat nevasta", sotul in cazul meu. Cu asa reteta mi-ar placea sa fiu rasfatata! Imi place sa...

Prajitura cu branza si prune
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca