O rețetă ușor de preparat și foarte gustoasa
Se separa albusurile de galbenusuri, iar albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul si se bat pana se intaresc bine, ca la bezea. Galbenusurile se amesteca bine cu uleiul si laptele, apoi se incorporeaza in compozitia de albușuri. Se adauga esenta si coaja de lamaie.
Se amesteca praful de copt cu faina și se pune treptat peste compoziția de albușuri.
Se amesteca merele cu scortisoara si cu o lingura cu faina. Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hârtie de copt iar deasupra se pun merele. Se lasa la cuptor 40-50 de minute
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii