Clatite cu branza de vaci

Se pregatesc foile de clatite. Separat se face umplutura. Se amesteca branza de vaci cu zaharul, galbenusurile si stafidele, dupa care se potriveste

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru umplutura:
  • 500 gr branza de vaci
  • 50 gr unt
  • 2 oua
  • sare
  • 50 gr zahar
  • 50 gr stafide

Mod de preparare

Se pregatesc foile de clatite. Separat se face umplutura. Se amesteca branza de vaci cu zaharul, galbenusurile si stafidele, dupa care se potriveste la gust de sare. Se umplu clatitele cu acest amestec si se ruleaza, dupa care se asaza pe o tava unsa cu unt. Se introduc in cuptor si se lasa pana cand se rumenesc putin.


Se servesc cu smantana.

Alte retete de dulciuri:

Cozonac moldovenesc Prajitura televizor Lapte de pasare

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare de bob cu prajeala

Anul trecut, din motive de sanatate nu mi-am permis sa prepar bobul asa cum il facea bunica, insa acum vi-l prezint exact...

Mancare de bob cu prajeala
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca