Se rad portocalele, apoi se storc. Se stoarce si jumatate de lamaie. Se taie cojile ramase in patrate;e de 3-4 cm. Intr-o tigaie se topeste untul si s
Se rad portocalele, apoi se storc. Se stoarce si jumatate de lamaie. Se taie cojile ramase in patrate;e de 3-4 cm. Intr-o tigaie se topeste untul si se adauga zaharul si coaja de portocala. Cand incepe zaharul sa se caramelizeze, se scot bucatile mari de coaja de citrice, se adauga sucul de portocala si cel de lamaie si se fierbe pana incepe zaharul sa se dizolve. Se adauga lichiorul de portocale si se flambeaza 30 de secunde. Se glazureaza pe ambele parti clatitele. Se impatura fiecare clatita in trei si se asaza cate 3-4 intr-o tigaie. Se pune pe foc, se pudreaza cu zahar, se adauga coniac cu lingura si se flambeaza.
Se servesc stropite cu sos de portocala.
Alte retete de dulciuri:
Prajituri simple Tiramisu Papanasi fierti
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa