Se rad toate legumele pe razatoare si se pun in cratita cu unt sa se inmoaie bine,pe foc,aproape sa se rumeneasca.Se lasa acoperite cu capac.Se face a
Se rad toate legumele pe razatoare si se pun in cratita cu unt sa se inmoaie bine,pe foc,aproape sa se rumeneasca.Se lasa acoperite cu capac.Se face aluatul de clatite(vezi reteta "aluat de clatite"),se amesteca cu legumele si se prajesc clatitele.Se pot face mai intai clatitele care,apoi se umplu cu crema de legume,se ruleaza si se servesc.
Cum doresti;cald sau rece
N-am obiceiul sa mananc dimineata, nici la pranz nu ma omor, mai seara ma apuca foamea....azi nu stiu ce m-a apucat, foamea...
Mic dejunOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj