Sase clatite se pliaza in doua, apoi in patru si se taie fasii. Sosul se prepara din ½ kg rosii decojite si fara seminte si o ceapa tocata marunt s
Sase clatite se pliaza in doua, apoi in patru si se taie fasii. Sosul se prepara din ½ kg rosii decojite si fara seminte si o ceapa tocata marunt si calita in ulei. Se condimenteaza cu sare, piper, oregano, maghiran, tarhon, busuioc, cativa catei de usturoi, 1 lingurita de mustar si 2 linguri de ketchup. Daca se folosesc condimente proaspete, dupa fierbere se scot din sos. Se poate folosi si carnat afumat. Acest sos se adauga peste fasiile de clatite, se amesteca bine, se pun intr-un vas pentru cuptor, deasupra se pun feliute de sunca, cascaval ras si smantana.
Altereteteculinare recomandate
Ciuperci umplute
Rulada cu spanac
Rulada ciuperci
Va place conopida si vreti o cina usoara, fara multe calorii ? Atunci aceasta reteta este perfecta. Este usor de facut si...
Salata de conopida cu carne de curcanOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj