Clatite cu umplutura de spanac

Se amesteca ouale cu sare, piper, faina, praf de copt si o cana lapte si se coc clatite mai groase. Spanacul oparit se toaca marunt si se lasa la scu

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • 150 g faina
  • praf de copt
  • 200 g spanac
  • un usturoi
  • 75 g smantana acra
  • 75 g branza

Mod de preparare

Se amesteca ouale cu sare, piper, faina, praf de copt si o cana lapte si se coc clatite mai groase. Spanacul oparit se toaca marunt si se lasa la scurs. Se amesteca cu usturoiul pisat, smantana, branza rasa sare si piper. Se pune acesta umplutura pe clatite si se ruleaza. Se servesc imediat.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide