Clatite tiramisu

Clatitele tiramisu este o reteta de clatite deosebita, ce imbina minunata prajitura tiramisu cu frumusetea clatitelor, intr-un desert deosebit, simplu de realizat.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • aluat de clatite
  • 300g ricotta
  • sucul de la 1/2 de lamaie
  • 1 lingurita zahar vanilat
  • 2 lingurite zahar pudra
  • piscoturi
  • cafea
  • cacao

Mod de preparare

Pregateste aluatul de clatite, la care adauga 2 linguri de cacao. Prajeste clatitele si lasa-le sa se raceasca.

Amesteca ricotta impreuna cu zeama de la lamaie, zaharul vanilat si zaharul pudra pana obtii un amestec pufos.

Intinde cate doua lingurite din amestecul de branza peste fiecare clatita.

Inmoaie doua piscoturi in cafea proaspat facuta, aseaza-le in mijloc, si ruleaza clatita.

Aseaza clatitele astfel pregatite pe un platou.

Sursa acestei retete este Rodiva - for the love of cakes


Serveste clatitele tiramisu pudrate cu zahar pudra si cacao.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Kokoretsi - Drob de miel in stil grecesc

Kokoretsi- este un preparat specific grecesc. Se gateste mai cu seama de Paste din maruntaie de miel. A fost o mare...

Kokoretsi - Drob de miel in stil grecesc
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca