Clatite umplute cu ciuperci

Se curata ciupercile, se spala in mai multe ape, se taie feliute subtiri, dupa care se pun intr-un vas emailat impreuna cu o lingura de unt, sa scada

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 ou
  • 8 linguri de faina
  • 1/2 l lapte
  • sare
  • 200 g ciuperci
  • 1 lingura de unt
  • 1 cana de sos alb picant
  • piper macinat
  • 1 lingurita de bulion

Mod de preparare

Se curata ciupercile, se spala in mai multe ape, se taie feliute subtiri, dupa care se pun intr-un vas emailat impreuna cu o lingura de unt, sa scada bine. Cand sint aproape gata, se pune putina apa peste ele, se sareaza

si se pipereaza dupa gust. Se ia apoi cratita de pe foc si se lasa sa se raceasca. Se prajesc clatitele, dintr-un aluat ca la "Clatite cu apa minerala sau sifon", se umplu cu acest sos si se ruleaza.

Alte retete recomandate

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura de joi a Octaviei

O  reteta veche, dar delicioasa. Daca v-a ramas cozonac pe care nu il mai mananca nimeni il puteti transforma intr-o...

Desert prajitura de joi a Octaviei
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca