Dragostea nu trebuie sa lipseasca de pe nici o masa!
Inainte de a ne apuca sa facem aluatul de clatite, fierbem 250ml apa, dizolvam intr-o cana cele 2 plicuri de Cappuccino (eu am folosit Cappuccino Clasic, dupa preferinte puteti sa folositi cu diferite arome). Punem Cappuccino la racit pentru ca trebuie sa-l incorporam rece in aluat. Intr-un bol, incapator adaugam: faina, ouale, uleiul, cappuccino si in timp ce amestecam, adaugam laptele. Nu necesita sa adaugam zahar in aluat, este destul de dulceag de la cappuccino. Dupa ce am amestecat bine aluatul, fara sa facem cocoloase, pregatim tigaia pentru a coace clatitele. Folosim un polonic de dimensiune medie, pentru a face clatite potrivite, nici groase, nici subtiri. Pentru prezentare, am umplut clatitele cu dulceata de gutui si am presarat nuca de cocos peste ele. O reteta reusita, un gust deosebit! Pofta buna!
Pentru o zi de post este o mancare excelenta, dar se poate adauga in compozitia umpluturii si carne, dupa cum prefera fiecare.
Dovleac umplut cu legumeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.