Ouale impreuna cu faina si sarea se amesteca intr-un castron si se subtiaza cu lapte cat este nevoie, pentru ca sa iasa o compozitie subtire. Daca ma
Ouale impreuna cu faina si sarea se amesteca intr-un castron si se subtiaza cu lapte cat este nevoie, pentru ca sa iasa o compozitie subtire. Daca mai este nevoie se subtiaza cu putin sifon. Se prajesc intr-o tigaie cu fundul gros foile. Se unge tigaia cu foarte putin ulei, se incinge si se toarna compozitia cu polonicul, intr-un strat foarte subtire. Se prajeste pe foc mare si se intoarce pe partea cealalta cand incepe sa se rumeneasca.
Se umplu foile cu diverse creme si umpluturi.
Alte retete de dulciuri:
Lapte de pasare
Ciocolata de casa
Cozonac moldovenesc
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii