Crema Alba-ca-Zapada

1. Freaca galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat. 2. Adauga faina proaspat cernuta, un praf de sare si iaurtul la temperatura camerei. 3. Dupa ce

Timp pregatire
65 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 100 g iaurt mai gras
  • 3 oua
  • 50 g zahar
  • 1 pliculet cu zahar vanilat
  • 150 g faina
  • 1 lingurita cu unt
  • coaja de lamaie
  • sare

Mod de preparare

1. Freaca galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat.

2. Adauga faina proaspat cernuta, un praf de sare si iaurtul la temperatura camerei.

3. Dupa ce s-au incorporat ingredientele, pune coaja de lamaie si albusurile batute spuma.

4. Compozitia astfel obtinuta toarn-o in forme unse cu unt si tapetate cu putina faina.

5. Lasa la cuptor aproximativ o ora. Dupa ce s-au racorit , rastoarna budinca pe farfurioare si stropeste-o cu putin suc de portocale.
Se serveste la rece

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Parteneri
Bucataras.RO

Dorada la gratar cu citrice si mujdei - reteta 1700

  Dedic acest numar rotund de 1700 retete, aniversarii de 12 ani a deosebitei comunitati numite Bucataras. Se poate...

Dorada la gratar cu citrice si mujdei - reteta 1700
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea