Crema Alba-ca-Zapada

1. Freaca galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat. 2. Adauga faina proaspat cernuta, un praf de sare si iaurtul la temperatura camerei. 3. Dupa ce

Timp pregatire
65 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 100 g iaurt mai gras
  • 3 oua
  • 50 g zahar
  • 1 pliculet cu zahar vanilat
  • 150 g faina
  • 1 lingurita cu unt
  • coaja de lamaie
  • sare

Mod de preparare

1. Freaca galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat.

2. Adauga faina proaspat cernuta, un praf de sare si iaurtul la temperatura camerei.

3. Dupa ce s-au incorporat ingredientele, pune coaja de lamaie si albusurile batute spuma.

4. Compozitia astfel obtinuta toarn-o in forme unse cu unt si tapetate cu putina faina.

5. Lasa la cuptor aproximativ o ora. Dupa ce s-au racorit , rastoarna budinca pe farfurioare si stropeste-o cu putin suc de portocale.
Se serveste la rece

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...