Pentru bavarezul de zahar ars se ard intr-o cratita mica 150 g zahar, astfel incat sa nu se inchida prea tare la culoare si se sting cu o lingura, doua de apa fierbinte.
Pentru bavarezul de zahar ars se ard intr-o cratita mica 150 g zahar, astfel incat sa nu se inchida prea tare la culoare si se sting cu o lingura, doua de apa fierbinte. Se pun intr-o cratita smaltuita laptele, ouale, 100 g zahar, vanilie, o lingurita de fecula (sau de faina), zaharul ars si gelatina spalata cu apa rece. Se procedeaza apoi ca pentru bavarez de vanilie.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti