Bavareza de cafea

Se bat galbenusurile la cald, impreuna cu zaharul, laptele, zaharul vanilat si esenta de cafea. Se adauga apoi gelatina, inmuiata in prealabil apa re

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 galbenusuri
  • 150 gr zahar
  • 50 gr esenta de cafea
  • 100 ml lapte
  • 10 gr gelatina
  • 250 gr frisca
  • 1 pachetel zahar vanilat

Mod de preparare

Se bat galbenusurile la cald, impreuna cu zaharul, laptele, zaharul vanilat si esenta de cafea. Se adauga apoi gelatina, inmuiata in prealabil apa rece si se amesteca bine compozitia. Dupa ce s-a racit, se adauga frisca batuta cu putin zahar si se toarna in forme.


Se serveste dupa ce a stat 2-3 ore la rece.

Alte retete de dulciuri:

Lapte de pasare Tiramisu Ciocolata de casa

Clafoutis cu capsuni

Reteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...

Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de pui

Retete dietetice

Omleta cu spanac si leurda - Reteta de primavara

Aș spune că la mine primăvara începe cu leurda, pe care o includ în cât mai multe preparate, iar azi mi-am delectat...

Parteneri
Bucataras.RO

Paste cu ton si ciuperci la cuptor

M-am inspirat de la divainbucatarie. Au iesit bune buneee!

Paste cu ton si ciuperci la cuptor
Gustos.RO

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
ReteteCulinare.RO

Negresa - irezistibil de gustoasa

O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...

Negresa - irezistibil de gustoasa