Se bat galbenusurile la cald, impreuna cu zaharul, laptele, zaharul vanilat si esenta de cafea. Se adauga apoi gelatina, inmuiata in prealabil apa re
Se bat galbenusurile la cald, impreuna cu zaharul, laptele, zaharul vanilat si esenta de cafea. Se adauga apoi gelatina, inmuiata in prealabil apa rece si se amesteca bine compozitia. Dupa ce s-a racit, se adauga frisca batuta cu putin zahar si se toarna in forme.
Se serveste dupa ce a stat 2-3 ore la rece.
Alte retete de dulciuri:
Lapte de pasare Tiramisu Ciocolata de casa
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa