Crema bavariana (Bayerische Creme)

Se fierbe laptele cu zahar (50 gr.) Se pune piinea intr-un vas mare si se pune laptele peste ea. Se adauga visinata si se amesteca bine, apoi se las

Timp pregatire
260 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 125 gr. piine neagra sau de graham (pisata )
  • ¼ l lapte
  • 50 gr. zahar
  • 4 cl visinata
  • 3 galbenusuri
  • 100 gr. zahar
  • 1/2 l frisca
  • zahar vanilat
  • 6 foi gelatina
  • 3 albusuri

Mod de preparare

Se fierbe laptele cu zahar (50 gr.)

Se pune piinea intr-un vas mare si se pune laptele peste ea.

Se adauga visinata si se amesteca bine, apoi se lasa 4 ore intr-un loc uscat.

Galbenusurile si zaharul sa bat bine, se adauga zahar vanilat si jumatatea din frisca.

Se pune pe foc si dupa ce a dat o data in clocot se pune crema intr-un vas de jena.

Se adauga gelatina topita.

Se bat albusurile si frisca si se adauga cu grija la crema.

Se adauga piinea si se lasa la rece pentru 3 ore

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...