Crema de branza de vaci dulce

Pentru crema de branza de vaci dulce se amesteca branza cu zaharul, dulceata, coniacul si la urma se adauga ciocolata topita.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g ciocolata alba
  • 500 g branza de vaci dulce
  • 200 g zahar pudra vanilat
  • 100 g dulceata de visine si
  • 2 linguri de coniac

Mod de preparare

Pentru crema de branza de vaci dulce se amesteca branza cu zaharul, dulceata, coniacul si la urma se adauga ciocolata topita si 25 g gelatina topita in zeama de fructe. Se lasa la racorit, apoi se umplu foile de tort.




Cu crema de branza de vaci dulce se umplu foile de tort, dar si alte blaturi de prajituri.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide