Galbenusurile se freaca cu zaharul pana ce amestecul creste si se albeste. Se adauga gelatina muiata in apa calda, esenta de cafea si o lingura de rom
Galbenusurile se freaca cu zaharul pana ce amestecul creste si se albeste. Se adauga gelatina muiata in apa calda, esenta de cafea si o lingura de rom. Se amesteca totul pe foc mic, pana ce se omogenizeaza crema. Albusurile se bat spuma, se amesteca apoi in crema si se adauga frisca, dupa ce crema s-a racit. Se toarna apoi crema in cupe, care se dau la frigider.
Se serveste cu frisca.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura televizor
Tiramisu
Ciocolata de casa
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti