Crema de frisca

Se freaca 2 galbenusuri crude cu ciocolata. Se amesteca usor cu frisca batuta cu zahar.

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 2 linguri ciocolata rasa
  • 250 gr. frisca batuta
  • putin zahar

Mod de preparare

Se freaca 2 galbenusuri crude cu ciocolata. Se amesteca usor cu frisca batuta cu zahar.
Este buna pentru umplut orice tort, cornete de aluat frantuzesc

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...