Cand dorim sa fie crema de vanilie cu spuma de albus mai cu spor si in acelasi timp mai spumoasa, se adauga la urma albus batut spuma.
Cand dorim sa fie crema de vanilie cu spuma de albus mai cu spor si in acelasi timp mai spumoasa, se adauga la urma albus batut spuma astfel: se face crema cu cantitatile de mai sus. Cand este gata, se ia de la foc si cat este inca fierbinte, se adauga patru albusuri batute spuma. Se amesteca repede.
Crema de vanilie cu spuma de albus se lasa sa se racoreasca inainte de a fi folosita.
Azi vă propun un aperitiv care se prepară extrem de ușor și care are, de fiecare dată, mare trecere la mesele festive....
Ruladă de cașcaval în crustă de macOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj