Crema pariziana

Pentru crema pariziana, 5 oua se bat spuma, apoi, separat, se face un sirop dintr-o cana de zahar si jumatate de cana de apa.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • o cana de zahar si
  • jumatate de cana de apa.

Mod de preparare

Pentru crema pariziana, 5 oua se bat spuma, apoi, separat, se face un sirop dintr-o cana de zahar si jumatate de cana de apa, care se fierb pana se fac basici galbene, apoi amestecam cu ouale batute.


Cu crema pariziana putem umple foile de prajitura.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...