Se pun galbenusurile intr-un vas emailat si se freaca crema spumoasa cu zaharul. Se adauga cacaoa cernuta proaspat, se omogenizeaza si se amesteca cu
Se pun galbenusurile intr-un vas emailat si se freaca crema spumoasa cu zaharul. Se adauga cacaoa cernuta proaspat, se omogenizeaza si se amesteca cu laptele care a fiert pe foc mic impreuna cu o lingurita de faina. Laptele se foloseste numai dupa ce s-a racit o jumatate de ora. Crema obtinuta se ingroasa pe foc mic si se trage deoparte dupa ce a ajuns ca o smantana groasa. Separat se freaca untul spuma si se amesteca incet cu fructele din dulceata. Cele doua compozitii se amesteca impreuna, apoi se lasa la rece o ora.
Se foloseste pentru torturile fine.
Alte retete culinare:
Tiramisu
Placinta cu mere
Ciocolata de casa
Face treaba buna multicookerul acesta! A iesit un chec tare pufos, bun si aspectuos!
Chec marmorat, cu glazura de ciocolataDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata