Dovleacul dulce la aburi este foarte simplu de facut, pentru aceasta reteta de desert aveti nevoie doar de un dovleac dulce.
Dovleacul dulce la aburi este foarte simplu de facut .Se pun bucatile intr-o oala. Se amesteca putina apa cu zahar si se toarna peste bucatile de dovleac.
Se acopera oala cu capacul si se da la foc mic.
Cand s-a redus apa ,se mai face un sirop cu zahar si se toarna deasupra.
Si tot asa pana cand dovleacul e facut.
Cateodata il las sa se arda putin pe fund si are un gust caramelizat
Dovleacul dulce la aburi se serveste ca atare sau se foloseste la prajituri.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Cea mai simpla modalitate de a da gust bun unui peste este de a -l inabusi intr-un sos de zacusca. Zacusca are legume...
Cod in sos de zacuscaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj