Pasta de dovleac

Pasta de dovleac este sanatoasa si delicioasa, continand condimente speciale pentru a reflecta gustul specific al acestui sezon.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet crema de branza (200 gr)
  • 1 cana zahar brun pudra
  • 2 cesti piure de dovleac
  • 1/2 cana smantana
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1/2 lingurita ghimbir
  • 1/4 lingurita cuisoare
  • 1/4 lingurita nucsoara

Mod de preparare

Pasta de dovleac este sanatoasa si delicioasa, continand condimente speciale pentru a reflecta gustul specific al acestui sezon.

Intr-un castron mare, bate crema de branza si zaharul pudra pana se omogenizeaza.
Adăuga dovleacul, smantana, scortisoara, cuisoarele, ghimbirul si nucsoara. Amesteca bine.
Pastreaza pasta rezultata in frigider.


Serveste pasta de dovleac cu felii de mere verzi, pere sau cu biscuiti de graham!
Sursa acestei retete este blogul culinar Softcolours.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Briose cu afine si struguri

Briose cu afine si struguri
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca