Fursecurile fragede cu coaja de portocala sunt simple si delicioase, se pot servi pe langa un ceai sau o cafea, sau chiar si simplu.
Fursecurile fragede cu coaja de portocala sunt simple si delicioase, se pot servi pe langa un ceai sau o cafea, sau chiar si simplu.
Reteta este de pe blogul lui Edith Frincu, doar ca am adaugat coaja de portocala pentru ca imi place foarte mult aroma. Eu am facut dintr-un ou si restul ingredientelor proportional.
Intr-un vas batem ouale cu zaharul pana cand isi dubleaza volumul. Apoi adaugam uleiul si omogenizam tot cu mixerul.
Cand uleiul este incorporat, adaugam faina si amestecam folosindu-ne de o paleta. Urmeaza coaja de portocala rasa si esenta de vanilie.
Compozitia se toarna in tava tapetata cu hartie de copt in diferite forme cu ajutorul unei seringi de patiserie sau cu o lingurita
Preincalzim cuptorul la 170 grade si punem fursecurile la copt pentru 10 min, eu le-am lasat 15min pentru ca am un cuptor mai lenes :)
Fursecurile fragede cu coaja de portocala se servesc calde dar raman fragede mai multe zile daca sunt tinute intr-o cutie de metal inchisa.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mancare - Bebe
Cred ca e cel mai frumos tort pe care l-am facut vreodata! Nu ca as fi facut prea multe :))), Ii multumesc Lauritei ca m-a...
Tort Steaua (1000 retete)Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj