Glazura alba

Se bat bine cu telul doua albusuri spuma si continuind sa se bata se adauga zahar pudra atit cit sa se obtina o compozitie groasa. Se stoarce putina z

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 albusuri
  • zahar pudra
  • zeama lamiie

Mod de preparare

Se bat bine cu telul doua albusuri spuma si continuind sa se bata se adauga zahar pudra atit cit sa se obtina o compozitie groasa. Se stoarce putina zeama de lamiie si imediat ce glazura este gata se toarna peste tort.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...