Zaharul pudra se freaca cu 4 linguri esenta de cafea tare pina se obtine o masa groasa. Vasul cu aceasta compozitie se pune in baie de apa (intr-o cra
Zaharul pudra se freaca cu 4 linguri esenta de cafea tare pina se obtine o masa groasa. Vasul cu aceasta compozitie se pune in baie de apa (intr-o cratita cu apa care clocoteste0 si se amesteca mereu. Cind masa s-a incalzit se toarna putin peste tort. Pina cind se usuca glazura se va tine tortul intr-un loc ferit de curent. Astfel glazura poate sa lase apa si sa-si piarda luciul.
Pudra matcha, se obtine prin procesul de macinare a frunzelor de ceai verde. Mousse-ul de mango se obtine din...
Desert tort cu macha, mousse de mango si crema de ciocolata alba cu pereIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa