Glazura de cafea (nefiarta)

Zaharul pudra se freaca cu 4 linguri esenta de cafea tare pina se obtine o masa groasa. Vasul cu aceasta compozitie se pune in baie de apa (intr-o cra

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g zahar pudra
  • cafea

Mod de preparare

Zaharul pudra se freaca cu 4 linguri esenta de cafea tare pina se obtine o masa groasa. Vasul cu aceasta compozitie se pune in baie de apa (intr-o cratita cu apa care clocoteste0 si se amesteca mereu. Cind masa s-a incalzit se toarna putin peste tort. Pina cind se usuca glazura se va tine tortul intr-un loc ferit de curent. Astfel glazura poate sa lase apa si sa-si piarda luciul.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare din boabe de soia

Mancare din boabe de soia
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa