Glazura de cafea (nefiarta)

Zaharul pudra se freaca cu 4 linguri esenta de cafea tare pina se obtine o masa groasa. Vasul cu aceasta compozitie se pune in baie de apa (intr-o cra

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g zahar pudra
  • cafea

Mod de preparare

Zaharul pudra se freaca cu 4 linguri esenta de cafea tare pina se obtine o masa groasa. Vasul cu aceasta compozitie se pune in baie de apa (intr-o cratita cu apa care clocoteste0 si se amesteca mereu. Cind masa s-a incalzit se toarna putin peste tort. Pina cind se usuca glazura se va tine tortul intr-un loc ferit de curent. Astfel glazura poate sa lase apa si sa-si piarda luciul.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...