Glazuri

Glazurile se prepara repede si simplu si se folosesc la prajituri. Va trebuie oua, zahar, zeama de lamaie.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Glazura alba:
  • 2 albus
  • 150 g zahar pudra si
  • 15 ml de zeama de lamaie
  • Glazura de cacao:
  • 100 g zahar
  • 50 ml apa
  • 30 g unt
  • ½ de lingurita de zeama de lamaie si
  • 50 g cacao
  • Glazura galbena:
  • 4 galbenusuri
  • 100 g zahar pudra
  • 15 ml zeama de lamaie sau rom si
  • 1 plic de zahar vanilat
  • Glazura rece:
  • 3 linguri de apa fierbinte
  • 8 linguri de zahar pudra
  • 2 linguri de ulei si
  • 2 linguri de cacao.

Mod de preparare

Glazurile se pregatesc usor si rapid.


Glazurile se prepara repede si simplu si se folosesc la prajituri.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide