Glazuri

Glazurile se prepara repede si simplu si se folosesc la prajituri. Va trebuie oua, zahar, zeama de lamaie.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Glazura alba:
  • 2 albus
  • 150 g zahar pudra si
  • 15 ml de zeama de lamaie
  • Glazura de cacao:
  • 100 g zahar
  • 50 ml apa
  • 30 g unt
  • ½ de lingurita de zeama de lamaie si
  • 50 g cacao
  • Glazura galbena:
  • 4 galbenusuri
  • 100 g zahar pudra
  • 15 ml zeama de lamaie sau rom si
  • 1 plic de zahar vanilat
  • Glazura rece:
  • 3 linguri de apa fierbinte
  • 8 linguri de zahar pudra
  • 2 linguri de ulei si
  • 2 linguri de cacao.

Mod de preparare

Glazurile se pregatesc usor si rapid.


Glazurile se prepara repede si simplu si se folosesc la prajituri.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu crema de fistic si jeleu de visine

Ne place mult fisticul, aroma lui si m-am gandit sa il combin intr-un tort, cu un jeleu de visine. Pasta de fistic am...

Desert tort cu crema de fistic si jeleu de visine
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca