Inimioare cu jeleu

1. Se freaca margarina cu o lingura din lemn. Se scurge apa care ramane in exces de la margarina. Ouale se bat ca pentru omleta si se amesteca apoi cu

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • • 225 g margarina
  • • 2 oua
  • • 2 lingurite de sare
  • • 200 g smantana
  • • 1/2 plic praf de copt
  • • faina cat cuprinde
  • • 2 linguri de branza rasa
  • • gelatina

Mod de preparare

1. Se freaca margarina cu o lingura din lemn. Se scurge apa care ramane in exces de la margarina. Ouale se bat ca pentru omleta si se amesteca apoi cu margarina.

2. Se pun in amestec doua lingurite de sare si doua linguri de branza rasa. Se bate putin smantana si se amesteca in ea praful de copt. Se combina toate ingredientele si se pune faina cat cuprinde, pentru a iesi un aluat potrivit ca densitate (aluatul trebuie sa fie mai moale).

3. Ingredientele nu se framanta, ci se amesteca usor, avand grija ca aluatul sa nu devina foarte elastic.

4. Se intinde o foaie din jumatate din cantitatea de aluat; din aceasta se decupeaza inimioare cu ajutorul unor forme speciale. Restul de aluat se pune in sprit si se decoreaza conturul fiecarei inimioare decupate.

5. Se baga inimioarele la cuptor si se lasa pana se rumenesc. Se prepara gelatina urmand instructiunile de pe pachet si se toarna in mijlocul fiecarei inimioare.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii