Se pun intr-o cratita zahar tos si galbenusuri crude si se freaca bine cu o lingura de lemn pina cind compozitia se inalbeste. Dupa aceea se pune fain
Se pun intr-o cratita zahar tos si galbenusuri crude si se freaca bine cu o lingura de lemn pina cind compozitia se inalbeste. Dupa aceea se pune faina si se amesteca. Compozitia astfel preparata se dilueaza treptat cu lapte fierbinte, amestecind mereu cu lingura, se lasa la foc mic pina nu ajunge sa dea in clocot. Cind sosul s-a ingrosat, se ia imediat de pe masina de gatit, se adauga praf de vanilie si se serveste cu budinca, crema si altele.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa