Gogosele de iaurt

Intr-un castron, bate cateva minute iaurtul cu oul si un praf de sare. Adauga zaharul vanilat si esenta de vanilie. Presara apoi faina proaspat cernut

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g faina
  • 200 g iaurt
  • 1 ou
  • 1 lingurita cu esenta de vanilie
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • jumatate lingurita cu praf de copt

Mod de preparare

Intr-un castron, bate cateva minute iaurtul cu oul si un praf de sare. Adauga zaharul vanilat si esenta de vanilie. Presara apoi faina proaspat cernuta si praful de copt. Amesteca usor, de jos in sus, pana se incorporeaza toata faina. Compozitia trebuie sa aiba consistenta unui aluat de clatite ceva mai gros.

Cu o lingurita, ia din aluat si pune in uleiul incins. Rumeneste-le cate minute, pana se auresc pe ambele parti.

Scoate-le pe hartie absorbanta.


Cand s-au racorit putin, pudreaza-le cu zahar.

Alte retete recomandate:

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert poale-n brau

Prima data cand le-am facut, mega bune, am facut dupa reteta Jamilei Reteta romaneasca

Desert poale-n brau
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca