Drojdia se pune la muiat intr-un vas cu putina apa calduta, se adauga 75 gr faina, se bate totul bine cu lingura si se pune la crescut. Separat se am
Drojdia se pune la muiat intr-un vas cu putina apa calduta, se adauga 75 gr faina, se bate totul bine cu lingura si se pune la crescut. Separat se amesteca restul de faina cu ouale, untul, sarea, zaharul si mai apoi drojdia cu faina. Se framanta totul foarte bine si se lasa sa creasca. Se lasa apoi la rece acoperit, de seara si pana a doua zi. Se scoate din frigider si se formeaza mici briose. Se pun in forme, se ung cu ou deasupra si se pun in cuptor la copt.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete culinare:
Tiramisu
Ciocolata de casa
Chec pufos
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii