Crafle molsovenesti cu dulceata

Se intinde o foaie de aluat pe o planseta si pe jumatate din ea se pun cu lingurita, la distanta intre ele, gramajoare de dulceata de visine sau cate

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg faina
  • sare
  • 1 ceasca apa
  • 250 gr smantana
  • dulceata
  • 500 ml ulei

Mod de preparare

Se intinde o foaie de aluat pe o planseta si pe jumatate din ea se pun cu lingurita, la distanta intre ele, gramajoare de dulceata de visine sau cate o lingurita de magiun de prune. Cealalta jumatate de foaie se intoarce deasupra si se taie cu paharul forme rotunde. Se lasa apoi putin sa creasca si se pun la copt in ulei fierbinte, craflele, pana cand se rumenesc frumos peste tot.


Se servesc calde sau reci.

Alte retete:

Papanasi fierti

Prajituri simple

Lapte de pasare

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...