Se amesteca toate ingredientele (drojdia inmuiata in putin lapte) cu laptele, sa rezulte o compozitie moale care curge. Se pune la dospit 4 ore. Dup
Se amesteca toate ingredientele (drojdia inmuiata in putin lapte) cu laptele, sa rezulte o compozitie moale care curge. Se pune la dospit 4 ore. Dupa 4 ore isi va triplica volumul. Se iau cantitati mici cu o lingura si se pun in ulei incins. Se pudreaza cu zahar si se pot manca si cu gem.
Pofta buna! Reteta Frittelle (de carnaval) a fost propusa de Aninita pe forum culinar.ro Alte retete de gogosi gasiti aici: Gogosi Ana, Doughnats (gogosi americani), Gogosi Amalia
N-am obiceiul sa mananc dimineata, nici la pranz nu ma omor, mai seara ma apuca foamea....azi nu stiu ce m-a apucat, foamea...
Mic dejunOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj