Galuste din branza de vaci

Galbenusurile se freaca bine cu sare, se incorporeaza treptat branza, faina, grisul iar la sfarsit albusurile batute spuma. Se amesteca usor ingredin

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300-400 gr branza de vaci
  • 3-4 oua
  • 100 gr unt
  • 100 gr faina
  • 50 gr gris
  • sare

Mod de preparare

Galbenusurile se freaca bine cu sare, se incorporeaza treptat branza, faina, grisul iar la sfarsit albusurile batute spuma. Se amesteca usor ingredinetele si se pun apoi la fiert in apa clocotita cu sare. Galustele se formeaza cu o lingurita inmuiata de fiecare data in apa fierbinte. Se micsoreaza apoi focul, ca sa fiarba galustele aproximativ 10 minute. Se scot galustele cu lingura cu gauri si se pun intr-un alt vas cu unt incalzit, dupa care se mai tin 5-10 minute in cuptor la foc mic.


Se servesc cu zahar pudra.

Alte retete:

Ciocolata de casa Lapte de pasare Cozonac moldovenesc

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii