Ouale se amesteca cu sare si zahar, apoi se adauga treptat faina si laptele. Se amesteca bine pana ce se obtine un aluat omogen, mai gros decat aluat
Ouale se amesteca cu sare si zahar, apoi se adauga treptat faina si laptele. Se amesteca bine pana ce se obtine un aluat omogen, mai gros decat aluatul de clatite. Se formeaza gogosele care se pun in tigaia cu uleiul incins la prajit, pe ambele parti, pana se rumenesc.
Se servesc calde, cu sote de legume.
Alte retete culinare:
Ciuperci umplute Ciorba radauteana Saratele
Reteta de preparare a papanasilor Un desert romanesc foarte popular, ideal pentru o masa simpla, traditionala!!!Puteti...
Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceataOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj