Se pune la fiert un litru de apa cu un praf de saresi se toarna faina in ploaie cand apa incepe sa clocoteasca. Se amesteca des si se adauga si bicar
Se pune la fiert un litru de apa cu un praf de saresi se toarna faina in ploaie cand apa incepe sa clocoteasca. Se amesteca des si se adauga si bicarbonatul. Se formeaza apoi din coca obtinuta gogosele mici, care se asaza apoi in tava unsa cu ulei, aproape una de alta. Tava se introduce la cuptor. Se face un sirop din 2 pahare cu apa si zahar si se toarna peste gogoselele rumenite. Se tine tava in cuptor pana gogoselele absorb tot siropul, apoi se desprind una de alta si se asaza pe un platou.
Se servesc cu nuca pisata, presarata deasupra.
Alte retete de dulciuri:
Chec pufos
Papanasi fierti
Tiramisu
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa