Din faina, zahar, praf de copt, oua si smantana se plamadeste un aluat din care se intinde o foaie subtire. Cu un pahar se formeaza cercuri si se as
Din faina, zahar, praf de copt, oua si smantana se plamadeste un aluat din care se intinde o foaie subtire. Cu un pahar se formeaza cercuri si se asaza 3-4 pogacele una peste cealalta. Se danteleaza pe margini (in 3-4 locuri). Se prajesc in ulei incins. In timpul coacerii, gogosile se deschid si capata forma unui trandafir. Dupa ce s-au racit se presara cu zahar pudra.
Alte retete recomandate
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii